Kako dodati alternativni ID lica u iOS 12

Face ID je uveden s iOS-om 11 kao način za otključavanje iPhone X i autentifikaciju kupnji i prijava. Uz iOS 12, Face ID je poboljšan i poboljšan. Sada možete dodati alternativni izgled, za sebe ili za drugu osobu. To je zgodan trik ako nosite naočale ili netko vama blizak treba redoviti pristup vašem iPhoneu XS (229,83 USD na Amazonu) (Otvara se u novom prozoru) . Sada se vi i vaša draga osoba možete prijaviti na isti uređaj sa svojim Face ID-ovima. Provjerimo ovo.

Oglas

Índice
  1. Postavite Face ID
  2. Postavite alternativni izgled
  3. Postavite drugi Face ID
  4. Skeniraj svoje lice
  5. Testirajte svoj Face ID
  6. Što možete učiniti s Face ID-om

Postavite Face ID

Postavite Face ID

Ovo se može činiti pomalo očiglednim, ali prvo trebate postaviti Face ID prije nego što možete postaviti alternativni izgled ili dodati drugu osobu na svoj uređaj. Ako je ovo novi uređaj ili jednostavno još niste postavili Face ID, evo kako dovršiti postupak.

Postavite alternativni izgled

Postavite alternativni izgled

Otvorite na svom iPhoneu Postavke > ID lica i šifra. Unesite svoju lozinku. U ovom trenutku primijetit ćete da imate novu opciju na ovom zaslonu izbornika. Dodir Postavite alternativni izgled da dodate još jedan Face ID na svoj uređaj.

Postavite drugi Face ID

Kako privremeno onemogućiti Face ID na vašem iPhoneu X

Od ove točke nadalje, proces možete tretirati slično kao što ste postavili svoj početni Face ID – jedina razlika su zahtjevi za vaš alternativni izgled. Ovo je točka na kojoj stavljate ili skidate naočale. Ako postavljate Face ID na svom iPhoneu za nekog drugog, morat će biti prisutan za ovaj sljedeći korak.

Skeniraj svoje lice

Skeniraj svoje lice

Na zaslonu Kako postaviti ID lica kliknite gumb Početak. Stavite lice u okvir i okrećite glavu dok zelene linije ne dovrše krug. Dodirnite Nastavi nakon završetka prvog Face ID skeniranja. Ponovite postupak za drugo skeniranje. Pojavit će se drugi zaslon koji će vam reći da je Face ID sada postavljen.

Testirajte svoj Face ID

Testirajte svoj Face ID

Prije nego što počnete raditi svoj dan, bilo bi dobro provjeriti rade li oba Face ID-a na vašem iPhoneu. Stavite svoj uređaj u način zaključavanja i pokušajte ga otključati pomoću standardnog Face ID-a. Ako to uspije, isprobajte novi Face ID koji ste upravo postavili.

Što možete učiniti s Face ID-om

Kako se prijaviti na web stranice s Face ID-om na iPhoneu X

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up