Kako doći na listu čekanja za Microsoftov Bing Enhanced ChatGPT

Microsoft je u utorak napravio veliku pomutnju predstavljanjem Binga s poboljšanim ChatGPT-om. Njegova stranica za pretraživanje dugo je bila predmet šale, s Googleom koji dominira prostorom, ali ljudi su primijetili ovu novu vrstu Microsoftovog web pretraživanja, koje može istraživati ​​umjesto vas, kao i stvarati priče, planove puta, jelovnike, e-pošta i više.

Nove značajke rezultat su suradnje Microsofta i OpenAI-ja, tvorca kontroverzne usluge ChatGPT, koja bi mogla rezultirati pravom konkurencijom Googleu.

Índice
  1. Kako isprobati ChatGPT na Bingu
  2. Preuzmite novi Bing u web pregledniku Edge
  3. Još više mogućnosti

Kako isprobati ChatGPT na Bingu

Brže pristupite novom Bingu

(Zasluge: Microsoft)

Za sada ćete se morati pridružiti listi čekanja da isprobate Microsoft Bing ChatGPT integraciju. Idite na ovo web mjesto (otvara se u novom prozoru), prijavite se svojim Microsoft računom i na popisu ste.

Međutim, Microsoft ima nekoliko prijedloga (otvara se u novom prozoru) o tome kako najbolje premjestiti popis. Ovo su koraci za koje Microsoft kaže da će vam brže omogućiti nove značajke:

Korisnici MacOS-a ne dobivaju zadane postavke sustava Windows, naravno, ali kada sam pokušao s poveznicom za brzi pristup (Otvara se u novom prozoru) na MacBooku, odvela me na pozadinu Binga, pa bi to moglo ubrzati pristup. Korisnici Applea također mogu instalirati mobilnu aplikaciju.

Preuzmite novi Bing u web pregledniku Edge

Edge Insiders Preview builds

(Zasluge: Microsoft)

Ako ste obraćali pozornost na najave iz Microsofta, znate da nove mogućnosti AI chata i generiranja teksta također dolaze u Edge web preglednik. Upamtite, nove AI značajke bit će ugrađene u Edge, kao i dostupne na web stranici i u aplikaciji Bing.

Kao i kod Windowsa, postoji program Edge Insider (Otvara se u novom prozoru) koji korisnicima daje okus novih značajki koje dolaze u budućim verzijama softvera. Mislio sam da će mi instalacija pretpregledne verzije omogućiti novo AI pretraživanje, ali status moje liste čekanja bio je isti u sve tri verzije preglednika.

Izgradite AI bočnu traku u Edgeu

(Zasluge: Microsoft)

Stoga se pokazalo da ne postoji prečac za izbjegavanje liste čekanja. Ali ako slijedite korake koje predlaže Microsoft, trebali biste brže dobiti nove alate za pretraživanje.

Još više mogućnosti

Za više informacija pročitajte o ostalim prednostima web preglednika Bing i Edge. Osim toga, pročitajte o alternativnim preglednicima i alternativnim web preglednicima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up