Kako dobiti podršku za svoje Apple proizvode

Trebate pomoć s vašim iPhoneom, iPadom, Apple Watchom, Apple TV-om, Macom ili drugim Appleovim proizvodom, ali niste sigurni gdje ili kako dobiti podršku? Nema problema. Apple vas može uputiti u pravom smjeru pomoću svoje namjenske aplikacije za podršku i web stranice. Obje vam opcije pomažu pronaći najizravniji način da dobijete pomoć za svoj Apple proizvod.

Pronaći ćete vodiče o tome kako postaviti i koristiti Apple uređaje, softver, usluge i značajke. I aplikacija i web-mjesto mogu vas povezati s predstavnikom Appleove podrške s kojim možete razgovarati ili mu slati poruke. A ako vaš tehnički problem zahtijeva odlazak u Apple Store, aplikacija ili web-mjesto može vam pomoći da zakažete termin. Prvo provjerimo aplikaciju, a zatim obiđimo web mjesto.

Preuzmite i instalirajte aplikaciju Apple Support (Otvara se u novom prozoru) na vaš iPhone, iPad ili iPod touch. Pokrenite ga i dodirnite gumb Početak na početnom zaslonu. Također možete podijeliti svoju lokaciju kada koristite aplikaciju, što pojednostavljuje postupak pronalaženja lokalne Apple Store ako trebate popravke ili više osobne pomoći s vašim proizvodom.

Aplikacija bi trebala automatski otkriti vaš Apple ID i prikazati popis svih registriranih Apple proizvoda i usluga povezanih s vašim računom. Ako imate problema s jednim od svojih registriranih uređaja, dodirnite njegov unos na popisu.

Oglas

Índice
 1. Općenito rješavanje problema
 2. Provjerite svoje jamstvo
 3. Koristite zaslon za provjeru pokrivenosti
 4. Odaberite svoj uređaj
 5. Provjerite više proizvoda i usluga
 6. Odaberite problem s kojim se suočavate
 7. Saznajte više o svojim uređajima
 8. Pročitajte Appleove članke o rješavanju problema
 9. Komunicirajte izravno s Apple podrškom
 10. Nazovite ili razgovarajte kada budete spremni
 11. Apple trgovina u vašoj blizini
 12. Rezervirati
 13. Susret s jabukom
 14. E-mail potvrde
 15. Ne želite aplikaciju? Koristite web stranicu
 16. Odaberite svoj proizvod
 17. Zakažite razgovor ili popravite
 18. Pogledajte svoje proizvode
 19. Prijaviti se
 20. Upišite fraze u traku za pretraživanje
 21. Odaberite kako želite pomoć za svoj proizvod
 22. Odaberite vrijeme i mjesto
 23. Imate dogovoren termin
 24. Potvrdite svoju rezervaciju
 25. Kako znati trebate li novu bateriju za iPhone

Općenito rješavanje problema

Općenito rješavanje problema

,Aplikacija vam prikazuje općenite teme za rješavanje problema povezanih s vašim uređajem. Na primjer, dodirom unosa za svoj iPad dobivate poveznice na teme kao što su popravci i fizička oštećenja, baterija i punjenje te povezivost. Odabirom Apple TV-a otvaraju se teme kao što su Postavljanje i konfiguracija, Glazba, Filmovi i TV emisije te Internet i Steam reprodukcija. A odabir usluge kao što je Apple Music vodi do tema poput spremanja i reprodukcije pjesama, radija te članstva i naplate.

Provjerite svoje jamstvo

Provjerite svoje jamstvo

Prije nego što nastavite, možda ćete htjeti provjeriti pokrivenost jamstvom za pokvaren ili neispravan proizvod kako biste vidjeli jeste li još uvijek pokriveni. Da biste to učinili, dodirnite svoju profilnu sliku ili ikonu u gornjem desnom kutu. Na stranici vašeg računa dodirnite unos za Provjeri pokrivenost.

Koristite zaslon za provjeru pokrivenosti

Koristite zaslon za provjeru pokrivenosti

Zaslon Provjeri pokrivenost navodi osnovne informacije o jamstvu za vaše registrirane proizvode.

Odaberite svoj uređaj

Odaberite svoj uređaj

Odaberite proizvod kako biste vidjeli više pojedinosti o jamstvu.

Provjerite više proizvoda i usluga

Provjerite više proizvoda i usluga

Ako niste vidjeli proizvod s problemom naveden pod vašim računom na glavnoj stranici Dobivanje podrške, pomaknite se do dna te stranice i dodirnite unos za Više proizvoda i usluga. Tamo ćete pronaći sve glavne proizvode i usluge i odabrati one koje želite.

Odaberite problem s kojim se suočavate

Odaberite problem s kojim se suočavate

Odaberite opću temu za proizvod kako biste vidjeli opise specifičnih problema povezanih s tom temom. Na primjer, pod Baterija i punjenje za iPad postoje tehnički problemi kao što su Nije moguće uključiti, Neočekivano gašenje ili ponovno pokretanje, Uređaj je spor ili ne reagira na dodir i Ne puni se kada je povezan.

Saznajte više o svojim uređajima

Saznajte više o svojim uređajima

Također možete pronaći općenite članke o Apple proizvodima i značajkama kako biste saznali više o njima, čak i kada nemate tehničkih problema. Da biste to učinili, dodirnite ikonu Discover na dnu. Pronaći ćete članke usredotočene na proizvode koje posjedujete, kao i na Apple proizvode općenito.

Pročitajte Appleove članke o rješavanju problema

Pročitajte Appleove članke o rješavanju problema

Ali recimo da pokušavate riješiti tehnički problem. Kada pronađete problem koji ga najbolje opisuje, odaberite taj problem da biste ga analizirali. Rezultati će varirati; možda ćete biti preusmjereni izravno na preporučeni članak podrške s koracima za rješavanje problema koje trebate slijediti. Ili možete vidjeti veze na nekoliko preporučenih članaka. Dodirnite onu koju želite pročitati. U većini slučajeva, aplikacija će također ponuditi opcije za kontaktiranje Apple podrške.

Komunicirajte izravno s Apple podrškom

Komunicirajte izravno s Apple podrškom

Možete odabrati Razgovarajte s nama sada da izravno nazovete Apple podršku. Možete odabrati zakazivanje poziva tako da će vas netko iz Applea nazvati u prikladno vrijeme. Možete odabrati Razgovarajte s nama kasnije da pošaljete svoje podatke za kontakt e-poštom za naknadni poziv s Appleom. Možete odabrati Chat s nama ili Start Your Chat Now da otvorite sesiju chata s predstavnikom Apple Support. Ako ste sigurni da vaš problem zahtijeva odlazak u Apple Store, možete odabrati Bring in for Repair da zakažete svoj posjet. Ako ne vidite sve te opcije, dodirnite Vidi sve veze da biste ih otkrili.

Nazovite ili razgovarajte kada budete spremni

Nazovite ili razgovarajte kada budete spremni

Opcije poziva ili chata vode vas do potrebnih zaslona za započinjanje poziva ili chata.

Apple trgovina u vašoj blizini

Apple trgovina u vašoj blizini

Opcija popravka vodi vas drugim putem. Kada odaberete ovu opciju, aplikacija prikazuje popis obližnjih Apple Storeova i drugih ovlaštenih pružatelja usluga na temelju vaše trenutne lokacije. Ako nemate omogućeno praćenje lokacije ili želite potražiti trgovinu u drugom području, unesite grad ili poštanski broj na vrhu. Odaberite naziv Apple Storea koji želite posjetiti.

Rezervirati

Rezervirati

Na sljedećem zaslonu odaberite odgovarajući datum i vrijeme među dostupnim rezervacijama. Dodirnite Knjiga.

Susret s jabukom

Susret s jabukom

Rezervirali ste svoj termin.

E-mail potvrde

E-mail potvrde

Primit ćete i potvrdni e-mail. Ako trebate otkazati ili ponovno zakazati termin, kliknite poveznicu Upravljanje mojim rezervacijama u e-poruci.

Ne želite aplikaciju? Koristite web stranicu

Ne želite aplikaciju? Koristite web stranicu

Odaberite svoj proizvod

Odaberite svoj proizvod

Odaberite proizvod, kao što je iPhone, iPad, Apple Watch ili Mac. Rezultirajuća stranica proizvoda prikazuje veze na članke podrške i upute, istaknute teme i razne resurse kao što su korisnički priručnik i tehničke specifikacije. Ovisno o proizvodu, možete vidjeti i veze za opcije popravka. Da biste dobili izravnu podršku od Applea za određeni proizvod, kliknite vezu Kontaktirajte podršku na vrhu.

Zakažite razgovor ili popravite

Zakažite razgovor ili popravite

Stranica Kontaktirajte podršku predstavlja opcije za razgovor s Appleom ili za popravak. U odjeljku Razgovarajte s nama kliknite vezu da biste dobili pomoć.

Pogledajte svoje proizvode

Pogledajte svoje proizvode

Na sljedećoj stranici možete odabrati jedan od općih proizvoda ili kliknuti poveznicu za prikaz svojih proizvoda.

Prijaviti se

Prijaviti se

Ako odaberete opciju pregleda svojih proizvoda, od vas će se tražiti da se prijavite. Stranica prikazuje popis vaših registriranih proizvoda. Odaberite proizvod koji treba pomoć.

Upišite fraze u traku za pretraživanje

Upišite fraze u traku za pretraživanje

Sada možete tražiti svoju temu ili problem upisivanjem izraza u okvir za pretraživanje ili prolaskom kroz jednu od navedenih tema.

Odaberite kako želite pomoć za svoj proizvod

Odaberite kako želite pomoć za svoj proizvod

Rezultirajuća stranica vas pita na koji način želite primati pomoć. Odaberite jednu od opcija, koje uključuju razgovor, razgovor s Apple podrškom ili odnošenje uređaja na popravak.

Odaberite vrijeme i mjesto

Odaberite vrijeme i mjesto

Ako odlučite popraviti, unesite svoj poštanski broj na sljedećem ekranu. Među rezultatima odaberite Apple Store ili uslugu koju želite koristiti. Odaberite odgovarajući datum i vrijeme.

Imate dogovoren termin

Imate dogovoren termin

Vaš termin je zakazan.

Potvrdite svoju rezervaciju

Potvrdite svoju rezervaciju

Provjerite svoju e-poštu kako biste potvrdili svoj termin.

Kako znati trebate li novu bateriju za iPhone

iPhone baterija

Ako ste već otišli u Apple Store na popravak, provjerite trebate li zamijeniti bateriju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up