Kako dobiti Apple News+

Apple je prošlog tjedna na događaju u Cupertinu predstavio niz novih pretplatničkih usluga, od usluge streaminga igara Arcade do Apple TV+. No trenutno je dostupan samo jedan, Apple News+.

Apple News+ svima nudi pristup čitanju do 300 časopisa, kao i online pubove, Los Angeles Times i Wall Street Journal. Za 9,99 dolara mjesečno možete čitati The New Yorker, National Geographic, People, PCMag i mnoge druge.

Dolazi godinu dana nakon što je Apple kupio Texture, uslugu pretplate na časopise poznatu kao "Netflix za časopise". Tekstura je sada Apple News+, koja je uključena u postojeću aplikaciju Apple News (otvara se u novom prozoru). Postojeći pretplatnici na Texture nemaju sreće; usluga će se ugasiti 28. svibnja (Otvara se u novom prozoru), ostavljajući korisnike Androida na hladnom za sada kada je riječ o neograničenom čitanju.

Apple nudi besplatno probno razdoblje od 30 dana za Apple News+; evo kako ga nabaviti.

Oglas

Índice
  1. Nadogradite iOS ili macOS
  2. Imam li Apple News+?
  3. Pretplatite se na Apple News+
  4. Pronađite nešto za čitanje
  5. Kako otkazati Apple News+

Nadogradite iOS ili macOS

Nadogradite iOS ili macOS

Da biste se pretplatili na Apple News+, morate nadograditi na iOS 12.2 ili macOS 10.14.4. Proći ćemo kroz korake na iPhoneu.

Navigirajte do Postavke > Općenito > Ažuriranje softvera, gdje će Apple provjeriti iOS 12.2 ili vam reći da koristite najnoviju verziju svog mobilnog OS-a. (Ovo ažuriranje također dodaje mogućnost da Siri reproducira videozapise s vašeg iOS uređaja na Apple TV i uključuje četiri nova Animojija, tako da možete poludjeti.)

Imam li Apple News+?

Apple News prije i poslije Apple News+

Nakon što instalirate iOS 12.2, otvorite aplikaciju Apple News koja će prikazati a Vijesti+ karticu na dnu aplikacije. Ovdje možete vidjeti aplikaciju prije ažuriranja (lijevo) i nakon (desno).

Pretplatite se na Apple News+

Pretplatite se na Apple News+

Dodirnite karticu Vijesti+ pri dnu i vidjet ćete opciju "Isprobajte besplatno". Apple nudi 30-dnevno besplatno probno razdoblje za Apple News+, nakon čega će vam se automatski naplaćivati ​​9,99 USD mjesečno. Dodirnite za potvrdu da se želite prijaviti i sve je spremno.

Pronađite nešto za čitanje

Pronađite nešto za čitanje

U aplikaciji možete pregledavati cijeli News+ katalog, provjeriti publikacije koje su odabrali Appleovi urednici pod Istaknuto ili prijeći prstom ulijevo kako biste pronašli časopise u određenim kategorijama, kao što su Zabava, Vijesti i politika te Znanost i tehnologija.

Dodirom na naslovnicu časopisa prikazat će se sadržaj tog broja. Idite izravno na priču koja vas zanima ili prijeđite prstom ulijevo da biste pročitali cijeli broj. Ako trebate čitati izvan mreže, dodirnite ikonu oblaka/strelicu za preuzimanje.

Kako otkazati Apple News+

Kako otkazati Apple News+

Ako odlučite ne nastaviti s Apple News+ nakon besplatnog probnog razdoblja, svakako otkažite prije nego što vam se naplati 9,99 USD. Navigirajte do Postavke > (vaše ime) > iTunes & App Store > (vaš Apple ID) > Prikaži Apple ID > Pretplate i dodirnite Otkaži besplatno probno razdoblje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up