Kako bolje spavati uz Google Home Night Mode

Vaš Google Home zvučnik ili pametni zaslon praktičan je način za postavljanje alarma, upravljanje pametnim svjetlima i provjeru vremena. Tijekom dana možete slušati glazbu na svom Google Home Maxu ili pojačati svjetlinu na svom Google Home Hubu (54,99 USD u Walmartu) (Otvara se u novom prozoru) . Ali onda se nebo smrači i shvatite da je vaš pametni uređaj preglasan ili presvijetao da biste mogli udobno spavati. Srećom, postoji rješenje.

Kako bi vam pomogao da se opustite noću, Googleov noćni način rada automatski će smanjiti glasnoću zvučnika vašeg uređaja ili postavke svjetline pametnog zaslona (ako je primjenjivo). Prilagodite kada se uključuje noćni način rada i vaši će uređaji blokirati obavijesti, od podsjetnika do emitiranja, tijekom tog razdoblja.

Evo kako aktivirati i prilagoditi Google Home Night Mode.

Oglas

Índice
  1. Pronađite uređaj koji želite promijeniti
  2. Aktivirajte noćni način rada
  3. Postavite svoj raspored noćnog načina rada
  4. Podesite postavke glasnoće i svjetline
  5. Ne zaboravite postaviti rutine

Pronađite uređaj koji želite promijeniti

Pronađite uređaj koji želite promijeniti

Pokrenite aplikaciju Google Home s bilo kojeg telefona povezanog s vašim Google Homeom. Ako još niste postavili svoj uređaj, morat ćete ga upariti sa svojim telefonom. Unutar aplikacije pomaknite se prema dolje na popisu soba i odaberite zvučnik ili zaslon na kojem želite omogućiti noćni način rada.

Aktivirajte noćni način rada

Aktivirajte noćni način rada

Na zaslonu uređaja imat ćete opciju za uređivanje postavki vašeg Google Homea. Dodirnite ikonu zupčanika u gornjem desnom kutu prozora. Pomaknite se prema dolje u izborniku postavki i dodirnite Noćni način rada. Okrenite prekidač da biste uključili noćni način rada.

Postavite svoj raspored noćnog načina rada

Postavite svoj raspored noćnog načina rada

Nakon aktiviranja noćnog načina rada, pojavit će se nove opcije postavki. Sada ćete imati mogućnost automatizirati noćni način rada odabirom dana i vremena kada ga želite koristiti. Ne možete promijeniti vrijeme pokretanja na dnevnoj bazi, stoga odaberite vrijeme koje će uglavnom funkcionirati većinu dana.

Podesite postavke glasnoće i svjetline

Podesite postavke glasnoće i svjetline

Odmah ispod izgleda možete pronaći klizače za postavke glasnoće i svjetline. Namjestite ih na razinu koja će vam biti udobna noću. Ovdje je također dostupan način rada Ne uznemiravaj, koji vam omogućuje blokiranje obavijesti za bilo koje emitiranje ili podsjetnike koje ste postavili. Imajte na umu da će se alarmi i mjerači vremena i dalje oglasiti na vašem uređaju čak iu načinu Ne uznemiravaj.

Ne zaboravite postaviti rutine

Kako postaviti rutine Google pomoćnika

Ako ste ljubitelj mogućnosti automatizacije noćnog načina rada, bit ćete sretni čuti da vaš Google Home uređaj može puno više učiniti sam. Postavite rutine na svom uređaju i možete izraditi prilagođene okidače Google asistenta i zakazati određene radnje na temelju vaše lokacije. Na neki način, noćni način rada je proširenje ovih novih mogućnosti, pa svakako iskoristite prednosti gdje god možete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up