Jeste li spremni za noć uz karaoke? Kako koristiti Apple Music Sing

Domaćin karaoke večeri ove blagdanske sezone? Želite li i sami zapjevati neke pjesme? Apple je upravo predstavio Apple Music Sing, novu značajku karaoke za Apple Music, sa svojim najnovijim ažuriranjima OS-a. Dostupan je svim pretplatnicima usluge streaminga glazbe putem podržanih iPhonea, iPada i Apple TV-a. Evo kako možete testirati svoj vokalni talent.

Índice
  1. Kako koristiti Apple Music Sing
  2. Kako pronaći pjesme za karaoke
  3. Koji uređaji podržavaju Apple Music Sing?
    1. Preporuka naših urednika
  4. Jesu li mikrofoni kompatibilni s Apple Music Sing?

Kako koristiti Apple Music Sing

Apple Music Pjevajte na iPhoneu

(Zasluge: Apple)

Mnoge pjesme u Apple Musicu imaju tekstove u stvarnom vremenu koji vam pomažu da pratite napredak pjesme. Međutim, samo pjesme s omogućenim pjevanjem optimizirane su za karaoke način. Na kompatibilnim pjesmama dodirnite ikonu citata kako biste vidjeli tekst, a zatim upotrijebite ikonu mikrofona za podešavanje glasnoće izvornog izvođača. Popratni vokali ostali su netaknuti s tekstom manjim fontom koji je stavljen ispod glavnih riječi. Za pjesme koje imaju duet, tekst će se poravnati s lijeve i desne strane zaslona kako bi označio dijelove različitih pjevača.

Kako pronaći pjesme za karaoke

Kako pronaći pjesme za karaoke

(Zasluge: Tyler Hayes/Apple)

Apple kaže da su milijuni pjesama dio značajke Sing pri lansiranju, kao i 50 namjenskih popratnih popisa za reprodukciju. Trenutno se pjesme s omogućenim karaokama kroz Sing mogu pronaći u zasebnom odjeljku unutar Apple Musica. Na iPhoneu dodirnite ikonu Traži na dnu aplikacije, zatim odaberite odabrani odjeljak za pjevanje pjesama. Unutar ove zbirke nalazi se više odabranih popisa pjesama za karaoke kao što su praznici i dueti.

Koji uređaji podržavaju Apple Music Sing?

apple music pjevajte na Apple TV 4K

Da biste koristili funkciju karaoke, morate koristiti uređaj s A13 Bionic čipom (ili novijim). Nije bilo objašnjenja zašto je ovaj hardver povezan s ovom značajkom, ali to znači da su vaše podržane opcije ograničene.

Da biste koristili Apple Music Sing na iPhoneu, trebat će vam iPhone SE (2022) ili obitelj iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13 ili iPhone 14 s iOS 16.2 i novijim verzijama. Za iPad modele, morate imati barem 12,9-inčni iPad Pro 5. generacije, 11-inčni iPad Pro 3. generacije, iPad Air 4. generacije, iPad mini 6. generacije ili iPad 9. generacije s operativnim sustavom iPadOS 16.2

Ako planirate koristiti značajku karaoke na svom TV-u, trebat će vam Apple TV 4K koji će biti objavljen krajem 2022., s najnovijom verzijom tvOS-a. Apple Music Sing trenutačno nije podržan na Mac računalima ili putem Apple Musica za Android.

Preporuka naših urednika

Jesu li mikrofoni kompatibilni s Apple Music Sing?

Iako je Sing namijenjen za korištenje kao DIY karaoke sustav na vašem telefonu, aplikacija Glazba nije izravno kompatibilna s hardverskim dodacima, poput mikrofona. Međutim, to ne znači da nemate sreće kada je u pitanju iskustvo postavljanja.

Možete povezati svoj iPhone ili iPad s vanjskim zvučnikom kako biste povećali glasnoću glazbe, a mikrofon se može koristiti s tom postavkom za stvaranje vlastite karaoke postaje. Kompleti mikrofona (Otvara se u novom prozoru) mogu se kupiti u nizu internetskih trgovina, uključujući Amazon.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up