Izbrišite dosadne pogreške pri upisu: Kako urediti, poništiti slanje tekstova na vašem iPhoneu

Koliko puta ste poslali poruku samo da biste prekasno shvatili da sadrži pogrešku? Jeste li ikada poslali poruku krivoj osobi? Ako želite da postoji način za poništavanje svih grešaka automatskog ispravljanja, Appleova najnovija verzija iOS-a omogućuje korisnicima uređivanje i poništavanje slanja poruka.

Međutim, morate imati na umu neka ograničenja. Imate samo 15 minuta da uredite ili poništite slanje svoje poruke. Ove značajke također rade samo s iMessageom, ne i SMS-om ili MMS-om, tako da razgovori s korisnicima Androida nisu podržani.

Također morate imati iOS 16/iPadOS 16 ili noviji da biste pristupili ovim novim značajkama. Appleov iOS 16 je sada vani; iPadOS 16 očekuje se na jesen. Evo kako urediti ili poništiti slanje poruke.

Índice
  1. Kako urediti iMessage tekstove
    1. Preporuka naših urednika
  2. Otkaži slanje SMS-a

Kako urediti iMessage tekstove

Uredite tekst

(Zasluge: PCMag/Lance Whitney)

Recimo da ste pogriješili u aplikaciji Messages. Vidite tipfeler i želite je ispraviti za sebe i za primatelja. U iOS-u 16 sada možete dugo pritisnuti tekst i dodirnuti Uredi opciju iz skočnog izbornika. Uredite pogrešku i dodirnite kvačicu kako biste poslali ispravljenu verziju svog teksta.

Izvorna poruka se zatim zamjenjuje ispravljenom verzijom, uz napomenu da je uređena. Ako primatelj nije ažurirao iOS na najnoviju verziju, pojavit će se i izvorni tekst i ispravljena verzija s obavijesti da je poruka uređena.

Preporuka naših urednika

Otkaži slanje SMS-a

odustani od slanja teksta

(Zasluge: PCMag/Lance Whitney)

Sada recimo da želite zapamtiti cijeli tekst; možda ste poslali poruku krivoj osobi. Za potpuno vraćanje teksta, dugo pritisnite poruku i odaberite Otkaži slanje iz skočnog izbornika. Rečeno vam je da niste poslali SMS. U isto vrijeme, poruka nestaje za primatelja.

Treba napomenuti da će primatelj također dobiti poruku da niste poslali tekst u razgovoru s njim. Također, neposlana poruka će se i dalje pojavljivati ​​svima koji nisu ažurirali svoj uređaj na iOS 16 ili imaju Android uređaj, stoga budite oprezni.

PCMag logotip Jedna cool stvar: Apple MacBook Air (2022, M2)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up