Instant DJ: Kako dodati glazbu u Instagram priču

Priče na Instagramu lako je kreirati, ali potrebno je puno razmišljanja ako želite da budu stvarno zabavne. Srećom, Instagram nudi brojne alate koji će vam pomoći da svoje priče učinite što zabavnijim.

Možda imate sjajne fotografije ili videozapise i neke cool filtere i naljepnice koje možete staviti na vrh, ali vašoj priči još uvijek nedostaje jedan važan faktor - glazba. Instagram nudi izbor pjesama iz vlastite biblioteke i vaših omiljenih servisa za strujanje glazbe, kao što su Spotify, SoundCloud i Shazam. Ovdje je sve što trebate znati o dodavanju glazbe u svoje Instagram priče.

Índice
  1. Dodajte glazbu na Instagram
  2. Dodajte glazbu iz aplikacije Spotify
    1. Preporuka naših urednika
  3. Dodajte glazbu iz aplikacije SoundCloud
  4. Dodajte glazbu iz aplikacije Shazam

Dodajte glazbu na Instagram

Otvori svoju priču

(Zasluge: Lance Whitney)

Glazbu možete dodati izravno u svoju priču koristeći Instagramovu biblioteku. Otvorite aplikaciju na svom mobilnom uređaju. Na glavnoj stranici sadržaja dodirnite plus (+) na vrhu aplikacije, a zatim odaberite Priča u donjoj navigacijskoj traci. Također možete dugo pritisnuti Tvoja priča i dodirnite Dodajte svojoj priči ili samo dodirnite Tvoja priča a zatim dodirnite ikonu kamere.

Dodajte glazbenu naljepnicu

(Zasluge: Lance Whitney)

Snimite svoju fotografiju ili video na zaslonu kamere. Ako biste radije upotrijebili postojeću fotografiju ili videozapis, prijeđite prstom prema gore da biste vidjeli svoju biblioteku fotografija, zatim odaberite sliku koju želite dodati. Primijenite filtre ili posebne efekte koje želite. Kada ste spremni dodati melodiju svojoj priči, dodirnite Naljepnica ikonu, zatim dodirnite glazba, muzika naljepnice.

Odaberite glazbu

(Zasluge: Lance Whitney)

Na glazbenom zaslonu pregledavajte različite odjeljke i žanrove kako biste pronašli pjesmu. Također možete koristiti okvir za pretraživanje na vrhu zaslona za traženje određene glazbe prema pjesmi, izvođaču ili albumu. Pronašli ste pjesmu koja bi vam se mogla svidjeti? Dodir igra gumb za slušanje kratkog isječka.

Odaberite isječak

(Zasluge: Lance Whitney)

Nakon što odaberete pjesmu, dodirnite njezin naziv da biste je dodali u svoju priču. Imat ćete priliku listati kroz pjesmu i odlučiti koji će se glazbeni isječak (do 15 sekundi) reproducirati preko vaše priče. Pomičite klizač dok ne pronađete odjeljak koji želite dodati.

Dodajte pjesmu svojoj priči

(Zasluge: Lance Whitney)

Neke pjesme nude više slika za odabir, pa dodirnite minijaturu glazbe da promijenite sliku. Neki čak nude tekstove koji se pojavljuju na ekranu dok svira glazba. Kada ste zadovoljni slikom koju ste odabrali, dodirnite Gotovo a pjesma se dodaje vašoj priči kao naljepnica.

Premjestite ili promijenite sliku glazbene naljepnice

(Zasluge: Lance Whitney)

Možete odabrati gdje će se naljepnica postaviti u vašoj priči pomicanjem prsta po ekranu. Promijenite veličinu naljepnice stiskanjem ili širenjem s dva prsta. Upotrijebite dva prsta i zakrenite kako biste promijenili orijentaciju naljepnice. Ne sviđa vam se izgled vaše naljepnice? Dvaput ga dodirnite za povratak na prethodni zaslon, gdje možete promijeniti njegov izgled. Dodir Gotovo natrag na tvoju priču.

Ako ste snimili video, možete učiniti još više sa svojom naljepnicom prije objave svoje priče. Držite ga i moći ćete zalijepiti naljepnicu za određenu osobu ili predmet u videu. To znači da će se naljepnica pomicati zajedno s objektom dok se pomiče u videu.

Podijelite svoju priču

(Zasluge: Lance Whitney)

Kada završite s podešavanjem glazbe, dodirnite Tvoja priča ikonu za objavljivanje vaše priče uz glazbu. Alternativno, ako želite da to vide samo određeni ljudi, dodirnite Više ikona na dnu. Odaberite Pošalji ili Dijeli s izbornika kako biste odabrali tko će ga primiti.

Otvori svoju priču

(Zasluge: Lance Whitney)

Za prikaz svoje priče dodirnite Tvoja priča ikona. Vaša se priča pojavljuje uz automatsku reprodukciju glazbe. Dodirom na oznaku pjesme pauzirate glazbu i na dnu se pojavljuje prozor u kojem možete spremiti glazbu ili je poslati drugoj osobi na Instagramu. Vaši pratitelji mogu vidjeti vašu priču i puštati glazbu na isti način.

Dodajte glazbu iz aplikacije Spotify

Dodajte glazbu iz aplikacije Spotify

(Zasluge: Lance Whitney)

Svojoj Instagram priči možete dodati vanjsku glazbu preuzimanjem iz određenih aplikacija, kao što je Spotify. Dok se pjesma reproducira u Spotifyju, dodirnite Udio ikona. Odaberite ikonu Instagram Stories i bit ćete preusmjereni na svoju Instagram priču, gdje se odabrana pjesma pojavljuje s omotom.

Svojoj priči možete dodati tekst, naljepnice i druge efekte. Dodir Tvoja priča ikonu za objavljivanje priče s pjesmom koju ste odabrali.

Preporuka naših urednika

Reproducirajte pjesmu u aplikaciji Spotify

(Zasluge: Lance Whitney)

Nakon što je vaša priča objavljena, prikazat će se a Igraj na Spotifyju odnos. Svatko tko gleda vašu priču može dodirnuti vezu i dodirnuti Otvorite Spotify da biste čuli pjesmu u aplikaciji Spotify.

Dodajte glazbu iz aplikacije SoundCloud

Dodajte glazbu iz aplikacije SoundCloud

(Zasluge: Lance Whitney)

Također možete dijeliti glazbu iz aplikacije SoundCloud na svojoj Instagram priči. Reproducirajte pjesmu u aplikaciji SoundCloud, dodirnite Udio ikonu i odaberite Instagram Stories za uvoz pjesme i povezane slike na Instagram.

Otvorite SoundCloud za slušanje pjesme u aplikaciji

(Zasluge: Lance Whitney)

Vratite se na Instagram, vaša priča će predstavljati a Reproducirajte na SoundCloudu odnos. Svatko ga može dodirnuti i odabrati Otvorite SoundCloud i slušajte pjesmu izravno u aplikaciji.

Dodajte glazbu iz aplikacije Shazam

Neka Shazam prepozna pjesmu

(Zasluge: Lance Whitney)

Iako se Shazam primarno koristi za analizu i identifikaciju pjesama koje već slušate, aplikaciju također možete koristiti za reprodukciju glazbe i slanje na Instagram. Otvorite aplikaciju i dopustite joj da prepozna pjesmu koja se trenutno reproducira.

Uvezite priču na Instagram

(Zasluge: Lance Whitney)

Dok se pjesma reproducira u Shazamu, dodirnite Udio ikonu i odaberite Instagram. Ako ne vidite Instagram naveden na vašem iPhoneu ili iPadu, dodirnite Više ikonu, a zatim je odaberite s popisa. Na Instagramu objavite pjesmu i njenu umjetnost u svojoj priči dodirom Tvoja priča ikona.

Pusti pjesmu u Shazamu

(Zasluge: Lance Whitney)

Nakon što je priča objavljena, možete se vratiti u aplikaciju Shazam putem Instagrama. Da biste to učinili, otvorite svoju Instagram priču i dodirnite Više o Shazamu vezu za reprodukciju pjesme u aplikaciji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up