Gledajte uživo: Kako prenositi Appleov iPhone 13 događaj

AŽURIRAJ: Evo svega što je Apple danas predstavio. Cijeli događaj pogledajte u videu ispod.

Izvorna priča:
Tražite novi iPhone? Apple će predstaviti svoju novu generaciju pametnih telefona na virtualnom događaju u utorak. Stvari počinju u 10:00 PT / 13:00 ET, a događaj možete prenositi uživo na YouTubeu (ugrađeno u nastavku) ili na Appleovoj web stranici (Otvara se u novom prozoru) i u aplikaciji Apple TV.

Pandemija koja je u tijeku znači da je Apple ponovno prisiljen ovaj "poseban događaj" učiniti samo internetskom aferom. Ali očekujte uobičajenu postavu likova, od Tima Cooka do Craiga Federighija, da nam daju kraće informacije o Appleovoj sljedećoj generaciji iPhonea.

Očekujemo da će najnovija linija pametnih telefona biti iPhone 13 ( usprkos glasinama o iPhoneu 14 (Otvara se u novom prozoru). Imamo potpunu analizu onoga što glasine govore o Appleovom novom iPhoneu, ali samo ćete morati pričekati još nekoliko sati da odvojim činjenice od fikcije.

Također će se vjerojatno pojaviti: Apple Watch Series 7, a možda i neki ažurirani AirPods. Obično se novi iPad i Mac računala otkrivaju na posebnom događaju u listopadu, ali nikad se ne zna. Apple bi mogao pomiješati stvari.

Uključite se u utorak za sve detalje; sve ćemo pokriti na PCMag.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up