Dobijte najbolje ponude: 5 savjeta za kupnju na Amazon Prime Day za lovce na povoljne cijene

Bliži se Amazonov drugi Prime Day, a to znači da postoje sjajne ponude za vrhunske proizvode, posebice elektroniku, do 12. listopada. To je kao tračak Crnog petka.

Za svaki kvalitetan uređaj, međutim, postoji desetak stavki koje nisu ni približno tako uvjerljive. Bit će nekih loših ponuda, generičkih promašaja i očigledne prosječnosti u ponudi za ono što Amazon naziva svojom prvom rasprodajom u ranom pristupu. Evo nekoliko savjeta za pronalaženje najboljih ponuda i uočavanje najgorih u golemoj i stalno promjenjivoj hrpi proizvoda koji je Prime Day.

Índice
  1. 1. Izbacite smetnje, usredotočite se na kategoriju
  2. 2. Ponude prve strane bit će najbolje
    1. Povoljni televizori koje preporučuje PCMag
  3. 3. Uvijek provjerite model proizvoda
  4. 4. Čuvajte se proizvoda bez naziva
    1. Preporuka naših urednika
  5. 5. Nabavite Amazon Prime

1. Izbacite smetnje, usredotočite se na kategoriju

Amazon Prime Day

Stupac s lijeve strane omogućuje sužavanje kategorija.

Klikom na banner Prime Early Access (otvara se u novom prozoru) i odlaskom na ponude otvorit će se opsežan popis (otvara se u novom prozoru) tisuća proizvoda iz svakog kutka Amazona. Prema zadanim postavkama popis će dati prednost "Istaknutim" proizvodima, ali to nije baš korisno i postaje još manje korisno kako se pomičete prema dolje.

Izbjegavajte impulzivnu kupnju usredotočujući se na vrstu ponude koju zapravo kupujete. Na lijevoj strani stranice (ako kupujete u web pregledniku) pogledajte popis odjela. Ima ih na desetke, od originalnih Amazonovih uređaja preko slušalica do knjiga i glazbenih instrumenata. Označite samo odjele koje stvarno želite pregledati.

2. Ponude prve strane bit će najbolje

kolaž Amazonovih echo uređaja

Svatko tko prodaje bilo što na Amazonu pokušat će privući pozornost Prime Daya, ali najbolji popusti vjerojatno će biti na Amazonovu liniju hardverskih proizvoda.

Odjeljak Amazon Appliances imat će neke od najznačajnijih popusta na proizvode koje smo pregledali i koje zapravo možemo preporučiti. Echo pametni zvučnici i pametni zasloni, Fire tableti, Fire TV media streameri, Kindle e-čitači, od kojih su većina izvrsni uređaji, bit će u prodaji za mnogo manje nego što se obično prodaju.

Jedna moguća iznimka su televizori, koji će vjerojatno uključivati ​​i Amazonove vlastite Fire TV televizore i Insignia, Pioneer i Toshiba televizore koji koriste Fire TV platformu. Fire TV izvrstan je pametni TV sustav s puno značajki, ali televizori koje smo testirali koji ga koriste, poput Amazon Fire TV Omni i Toshiba C350, općenito pokazuju osrednju kvalitetu slike. To ne znači da su loši televizori, ali će vjerojatno biti jeftini. Da budemo pošteni, nismo testirali sve Fire TV-e, ali naše iskustvo s modelima Amazon, Insignia i Toshiba navodi nas da savjetujemo oprez ako želite najbolje iskustvo gledanja za cijenu.

Povoljni televizori koje preporučuje PCMag

3. Uvijek provjerite model proizvoda

Samsung 65-inčni OLED TV klase S95B

Samsung 65-inčni OLED TV klase S95B (Foto: Will Greenwald)

Robne marke ne znače sve, a samo zato što proizvođač može napraviti sjajne proizvode ne znači da ne nudi neke dobrote. Morate pažljivo pogledati kad god vam veliko ime zapne za oko kako biste bili sigurni da dobivate nešto dobro.

Recimo da je veliki Samsung TV snižen 40% na Prime Day. Zvuči super, zar ne? Naposljetku, neki od televizora ove marke zaradili su najviše ocjene od PCMaga; Samsung QN90B je naš izbor urednika za LED TV, a S95B OLED TV pruža neke od najboljih performansi u boji koje smo ikada vidjeli.

Ništa od ovoga ne znači da je Samsung TV na rasprodaji za Prime Day dobar. Tvrtka, kao i većina proizvođača elektronike, nudi široku paletu proizvoda. QN90B i S95B su na vrhu Samsungovog izbora televizora, ali postoji mnogo drugih modela koji nemaju ni približno toliko značajki niti usporedivu kvalitetu slike.

U prošlosti sam upozoravao da trebate provjeriti pojedinačne brojeve proizvoda ili SKU-ove kako biste razumjeli što dobivate. Provjerite možete li pronaći recenzije tog određenog modela; ako ne, idite na web stranicu proizvođača i pogledajte gdje je u njihovom asortimanu.

4. Čuvajte se proizvoda bez naziva

Amazon Prime Day ponude

Ne mogu biti siguran, ali čini se da je to isti proizvod.

Brendovi možda ne znače sve, ali znače nešto. Glavne robne marke općenito trebaju predstavljati osnovnu razinu kvalitete, pouzdanosti i podrške. Međutim, to se ne odnosi na većinu "brandova" na Amazonu.

Bez obzira tražite li slušalice, web kamere ili pametne satove, na Amazonu ćete pronaći mnoštvo upitnih proizvoda koji su jako sniženi. Nazivi njihovih proizvoda vjerojatno će samo opisivati ​​što jesu s mnoštvom ključnih riječi, poput "Bluetooth bežične slušalice" ili "muški i ženski pametni sat" ili "HD web kamera 1080p profesionalna web kamera za strujanje s mikrofonom".

Preporuka naših urednika

Ako kliknete na njih, vjerojatno ćete vidjeti marku za koju nikada niste čuli, vjerojatno hrpu velikih slova ("GPEESTRAC" je najbolje što sam do sada vidio). A onda ćete vidjeti identične proizvode s različitim markama kako idete dalje.

Nismo testirali većinu ovih neimenovanih proizvoda, ali provjerili smo nekoliko web kamera kako bismo ih usporedili s poznatijim robnim markama, i uglavnom su nas razočarale. Kada gledate tu razinu proizvoda, štedite li zapravo novac na Prime Dayu u usporedbi s cijenama sličnih uređaja u lokalnim Big Lots ili Five Below?

5. Nabavite Amazon Prime

Amazon Prime Day ponude

Ovo je prilično očito, jer morate dobiti ponude za Prime Day. Ali ako niste sigurni, sama besplatna dostava učinit će ulaganje vrijednim ako ste veliki kupac na mreži.

Osim toga, postoji ogromna biblioteka emisija i filmova na Prime Video (i opravdano izvrsni mediji i nešto veličanstvenog smeća ako dovoljno duboko zakopate), pristojna biblioteka (Prime Music ima 2 milijuna pjesama, iako je to maleni dio od Amazonovih 90 milijuna pjesama Music Unlimited, što je zasebna pretplata) i slično pristojna biblioteka e-knjiga putem Prime Readinga.

Također možete podijeliti svoje Prime članstvo sa svojom obitelji kao kućanstvom. A ako ne želite potrošiti 139 USD za godišnje članstvo samo da biste iskoristili prednost dostave na Prime Day, postoji 30-dnevno besplatno probno razdoblje (Otvara se u novom prozoru) za nove članove ili možete iskoristiti jedan mjesec za 14,99 dolara.

PCMag logotip Amazon Prime Early Access Sale Možete dobiti sjajne ponude, ali samo ako znate gdje tražiti i kako usporediti cijene.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up