Apple iPhone 14: Kako se predbilježiti i dobiti najbolju ponudu

iPhonei su ovdje! iPhonei su ovdje! Ti bi uskličnici mogli biti previše jer se godišnji dolazak uroda jabuka više ne dočekuje redovima oko bloka. Ali ako želite digitalni ekvivalent toga, možete unaprijed naručiti liniju.

14 i 14 Plus imaju poboljšano trajanje baterije i kamere u odnosu na prethodne modele, kao i nove sigurnosne značajke za otkrivanje sudara i SOS putem satelita. iPhone 14 počinje od 799 dolara, dok 14 Plus počinje od 899 dolara. A iPhone 14 Pro i Pro Max imaju novi A16 Bionic čip i značajku Dynamic Island koja se prilagođava aktivnostima na vašem telefonu. 14 Pro počinje s 999 USD, dok Pro Max počinje s 1099 USD.

Ovo su, naravno, najnoviji iPhonei, tako da popusta nema samo po sebi. Ali svakako postoje načini za uštedu. Možete zamijeniti svoj stari telefon, prijaviti se za plan plaćanja operatera i vidjeti ispunjavate li uvjete za kredite za račune. Evo što trebate znati da biste dobili najbolju ponudu.

PCMag logotip Appleov iPhone 14 Event Supercut

Índice
 1. Vrijeme prednarudžbe
 2. Predbilježba od Applea
 3. Predbilježba od AT&T
 4. Naručite unaprijed od Verizona
  1. Preporuka naših urednika
 5. Predbilježba od T-Mobilea

Vrijeme prednarudžbe

iPhone 14 i iPhone 14 Plus krenut će u prodaju u isto vrijeme, ali u razmaku od gotovo mjesec dana. Prednarudžbe počinju u 5 ujutro po pacifičkom vremenu 9. rujna za oba telefona. iPhone 14 stiže 16. rujna, a iPhone 14 Plus 7. listopada.

Prednarudžbe za iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max također počinju 9. rujna u 5 ujutro po pacifičkom vremenu, a oba će biti u trgovinama od 16. rujna.

Predbilježba od Applea

iphone 14 pro

iPhone 14 Pro (zasluge: Apple)

Apple će iPhone 14 prodavati putem apple.com/store, aplikacije Apple Store i u Apple Stores. Možete platiti punu cijenu ili na rate. Cijene rastu ovisno o tome koliko pohrane odaberete, a Apple nudi zamjenu (Otvara se u novom prozoru) ako želite zamijeniti stariji iPhone za novi.

 • iPhone 14: 33,29 USD mjesečno za 24 mjeseca ili 799 USD prije zamjene

 • iPhone 14 Plus: 37,45 USD mjesečno za 24 mjeseca ili 899 USD prije zamjene

 • iPhone 14 Pro za 41,62 USD mjesečno tijekom 24 mjeseca ili 999 USD prije zamjene

 • iPhone 14 Pro Max za 45,79 USD mjesečno tijekom 24 mjeseca ili 1099 USD prije zamjene

Predbilježba od AT&T

Novi i postojeći korisnici AT&T-a mogu dobiti iPhone 14, iPhone 14 Plus i iPhone 14 Pro besplatno, a iPhone 14 Pro Max za 99 USD kada zamijene odgovarajući pametni telefon, na kvalificirajući obročni plan ili s kvalificirajućim neograničenim planom.

Da biste dobili tu ponudu, morat ćete se prijaviti za obročni plan, a AT&T će vam izdati kredite. Trošak vašeg neograničenog plana plus ta rata također mora biti najmanje 75 USD mjesečno prije popusta, a telefon kojim mijenjate mora vrijediti najmanje 230 USD.

Predbilježbe za sve telefone počet će 9. rujna, većina će biti dostupna u trgovinama i online 16. rujna, a iPhone 14 Plus stiže u listopadu.

iPhone 14 također dolazi u AT&T-ov brend Cricket Wireless, ali detalji nisu objavljeni.

Naručite unaprijed od Verizona

Prednarudžbe za Verizon počinju 9. rujna u 8 ujutro ET putem verizon.com, aplikacije My Verizon i u Verizon trgovinama. Ako nadograđujete, Verizon kaže (Otvara se u novom prozoru) da možete uštedjeti do 800 USD na iPhoneu 14 zamjenom i odabirom Unlimited plana. Ako prelazite s drugog operatera, Verizon nudi iPhone 14 Pro besplatno kada zamijenite svoj telefon i aktivirate novu liniju neograničenih planova. Verizon će također ubaciti e-poklon karticu od 200 USD za one koji se mijenjaju.

Verizon također nudi 25% popusta na Apple MagSafe punjače, 100 USD popusta na AirPods Max i 20% popusta na odabrane futrole i zaštitne folije za seriju iPhone 14.

Preporuka naših urednika

Operater je također najavio One Unlimited za iPhone ovaj tjedan, koji uključuje Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade i iCloud+. Dostupan je novim i postojećim korisnicima i uključuje neograničene premium podatke i Verizon 5G Ultra Wideband.

Predbilježba od T-Mobilea

Korisnici T-Mobilea i Sprinta mogu dobiti besplatan iPhone 14 Pro ili do 1000 USD popusta na bilo koju seriju iPhonea 14 s kreditom za 24 mjesečna računa kada zamijene kvalificirani uređaj ako imaju Magenta Max; Business Unlimited Advanced, Ultimate ili Ultimate+ za iPhone; ili ekvivalentan Sprint plan.

Mogu dobiti polovicu popusta na iPhone 14 Pro ili do 500 USD popusta na bilo koju seriju iPhonea 14 uz 24 mjesečna kredita za račun kada zamijene kvalificirani uređaj na većini planova T-Mobilea.

Korisnici koji dodaju liniju većini T-Mobile planova i kupe iPhone 14 mogu dobiti drugi besplatno (do 700 USD popusta) uz 24 kredita za mjesečni račun.

Za više pogledajte naše praktične informacije o iPhone 14 liniji i video ispod.

PCMag logotip Praktično uz liniju Apple iPhone 14

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up