9 načina da maksimalno iskoristite svoje članstvo u Walmartu+

Amazon Prime nudi dvodnevnu dostavu, uslugu video streaminga, pohranu fotografija, PC igre i više, za 139 USD godišnje ili 14,99 USD mjesečno. No dobio je konkurenciju krajem 2020. lansiranjem Walmarta+, koji nudi slične pogodnosti za 98 USD godišnje ili 12,95 USD mjesečno.

S pretplatom na Walmart+ (Otvara se u novom prozoru) dobivate besplatnu lokalnu dostavu i dostavu, rani pristup ekskluzivnim ponudama i izdanjima, recepte s popustom, jeftinije gorivo i beskontaktno plaćanje. Ako ste se prijavili ili razmišljate o prelasku s Prime-a, evo što trebate znati o Walmartovoj pretplatničkoj usluzi.

Índice
  1. 1. Uštedite nekoliko dolara
  2. 3. Čuvajte se besplatnih proba
  3. 4. Postavite Home Store
  4. 5. Filter za besplatnu dostavu
  5. 6. Pronađite svoje lijekove
    1. Preporuka naših urednika
  6. 8. Pronađite bolje cijene goriva
  7. 9. Besplatan pristup Paramount+ Streaming usluzi
  8. Bonus: 6-mjesečno besplatno probno razdoblje za Spotify Premium

1. Uštedite nekoliko dolara

planovi pretplate

(Zasluge: PCMag/Walmart)

Kao i mnoge usluge pretplate prije njega, Walmart+ nudi mjesečne i godišnje planove. Idite iz mjeseca u mjesec za 12,95 USD ili platite cijelu godinu unaprijed za 98 USD. Koji je najbolji ovisi o vašim kupovnim navikama. Ako ste redoviti Walmart i znate da ćete se vratiti u sljedećih 12 mjeseci, godišnja pretplata vam štedi 57 USD. Samo tražite ponude dostave i kupnje tijekom praznika? Mjesečno bi moglo biti najbolje rješenje. (Usporedbe radi, godišnja pretplata na Amazon Prime štedi vam 36 dolara u odnosu na mjesečni plan.)

ps5 uvrštenje na walmart s upozorenjem da članovi walmarta+ dobivaju iz prve ruke

(Zasluge: PCMag/Walmart)

Jedna od pogodnosti Walmarta+ je rani pristup posebnim promocijama i događajima, od ponuda za Crni petak do obnavljanja zaliha igraćih konzola. Članovi Walmarta+ koji se prijave u dogovoreno vrijeme potencijalno mogu dobiti snižene artikle ili gadgete koji su bili u nedostatku, kao što su PlayStation 5 i Xbox Series X. Pratite što se događa putem prozora za rani pristup (otvara se u novom prozoru ).

3. Čuvajte se besplatnih proba

ograničenja besplatnog probnog razdoblja

(Zasluge: PCMag/Walmart)

Postoji caka s pogodnostima ranog pristupa: one nisu dostupne članovima Walmarta+ koji koriste 30-dnevno besplatno probno razdoblje usluge. Međutim, postoji rješenje: prijavite se i počnite plaćati sada, zaobilazeći 30-dnevno besplatno probno razdoblje.

Na stranici za prijavu (otvara se u novom prozoru), pomaknite se do Early Access i kliknite na Započnite plaćeno članstvo dugme. Bit ćete preusmjereni na stranicu za naplatu, gdje možete odmah početi plaćati svoje Walmart+ članstvo. (Plava slova na toj stranici trebala bi pisati "Prijavom, slažete se s naplatom gore navedene naknade vašoj odabranoj platnoj kartici" u odnosu na "Prijavom, slažete se s naplatom gore navedene naknade s vaše odabrane platne kartice nakon 30. jednodnevno probno razdoblje. " Potonji će se pojaviti ako kliknete gumb 30-dnevno besplatno probno razdoblje.)

4. Postavite Home Store

kućna trgovina

(Zasluge: PCMag/Walmart)

Kupci Walmarta u zoni dostave trgovca (ispričavamo se, NYC (Otvara se u novom prozoru)) mogu dobiti namirnice i druge artikle dostavljene pravo na svoja vrata. Članovi koji nisu Walmart+ plaćaju naknadu za dostavu između 8 i 10 USD. Uz Walmart+ nema naknade za dostavu za narudžbe iznad 35 USD (naknada od 6 USD za one ispod 35 USD).

Artikli se biraju iz obližnjih Walmart trgovina. U nastavku postavite svoju kućnu trgovinu Račun > Ažurirajte trgovinu pod vašom odabranom Walmart trgovinom. Dodajte svoj poštanski broj i odaberite najbližu trgovinu s popisa. Zatim, kada želite odabrati stavke za lokalnu dostavu, otvorite Preuzimanje i dostava filtrirajte i kliknite Dostava iz izbornika. Dodajte stavke u košaricu, a zatim odaberite Rezervirajte termin za postavljanje vremena isporuke.

5. Filter za besplatnu dostavu

otpremna oznaka

(Zasluge: PCMag/Walmart)

Walmart nudi besplatnu dvodnevnu dostavu za narudžbe od 35 USD ili više za sve kupce. Uz Walmart+ ne postoji minimum od 35 USD. Kvaka: ovo ne pokriva prodavače trećih strana (ili prevelike artikle i narudžbe tereta). Da biste utvrdili koje stavke ispunjavaju uvjete, pretražite Prodaje i šalje Walmart.com oznaka na stranicama proizvoda. Za filtriranje pretrage na samo prihvatljive stavke, kliknite Svi filtri > Prodavač na stranici s rezultatima i potvrdite okvir pored Walmart.

6. Pronađite svoje lijekove

traženje droge

(Zasluge: PCMag/Walmart)

Ako trošite bogatstvo na lijekove, Walmart+ vam može uštedjeti nešto novca. Odabrani recepti besplatni su za članove, uz uštede do 85% na druge lijekove kupljene putem Walmart Pharmacy. Dobit ćete digitalnu štednu karticu kojoj možete pristupiti putem mobilne aplikacije Walmart i koja se može koristiti za ispisivanje recepata.

Ovo nije zamjena za osiguranje i ne može se prihvatiti zajedno s bilo kojim drugim pokrićem. Prema sitnim slovima na web stranici, popusti nisu dostupni u Arizoni, Massachusettsu, Minnesoti, Sjevernoj Dakoti, Vermontu i Portoriku. Kalifornija ne dopušta lijekove od 0 dolara, ali ih nudi za samo 2 dolara.

Preporuka naših urednika

Kako biste to provjerili, idite na web mjesto Walmart+ RX (Otvara se u novom prozoru), potražite svoje lijekove i unesite svoj grad ili poštanski broj kako biste pronašli lokacije Walmart Pharmacy (Otvara se u novom prozoru) u vašem području. Također ćete vidjeti cijene lijekova u svakoj trgovini. Možete dodatno poboljšati svoju pretragu prebacivanjem između generičkog i robnog naziva, oblika tablete, doze i broja tableta. Na gornjoj slici, na primjer, generička verzija lijeka za kolesterol Lipitor dostupna je za 15 USD. Crestor košta 9 dolara.

Zaintrigirala vas je Amazonova tehnologija Just Walk Out (Otvara se u novom prozoru)? Walmart+ nudi vlastitu verziju ovoga sa scan & go (otvara se u novom prozoru). Povežite karticu s Walmart Payom u mobilnoj aplikaciji trgovine. Zatim, kada ste u trgovini, dodirnite Usluge > Skeniraj i kreni za početak skeniranja stavki. Dok kupujete, aplikacija će prikazati tekući ukupni iznos. Idite na kasu za samoplaćanje kako biste izmjerili sve artikle koji se prodaju po funtama i skenirajte QR kod da biste dovršili plaćanje. Primit ćete elektronički račun na kojem zaposlenik Walmarta može provjeriti ima li artikala s dobnim ograničenjem, poput alkohola.

8. Pronađite bolje cijene goriva

Još jedna pogodnost koja dolazi s Walmartom+ je popust na benzin na postajama Exxon, Mobil, Walmart i Murphy, gdje možete uštedjeti do 0,10 USD po galonu. Pronađite lokaciju koja sudjeluje na Walmartovoj interaktivnoj karti (Otvara se u novom prozoru). Način na koji ćete dobiti popust na plin ovisi o tome kod kojeg se trgovca nalazite; Walmartova web stranica za gorivo ima upute korak po korak za svaku od njih, ali za lokacije Walmarta i Sam's Cluba skenirate QR kod na pumpi; Murphy postaje zahtijevaju unos koda.

9. Besplatan pristup Paramount+ Streaming usluzi

slika s logotipima Walmart plus i Paramount plus

(Zasluge: Walmart)

Počevši od rujna, članovi Walmarta+ mogu se besplatno prijaviti za paket Paramount+ Essential. Obično košta 4,99 dolara mjesečno i uključuje pristup više od 30 000 filmova i epizoda TV emisija na zahtjev, originalni program i NFL na CBS-u i Ligu prvaka uživo. Essential plan ima oglase, ali štedite 5 USD mjesečno. Uklanjanje oglasa zahtijeva nadogradnju na paket Paramount+ Premium za 9,99 USD mjesečno.

Bonus: 6-mjesečno besplatno probno razdoblje za Spotify Premium

snimka zaslona šestomjesečne besplatne probe spotifyja

(Zasluge: PCMag/Walmart)

Ova ponuda vrijedi samo do 6. ožujka 2023., ali ako ste razmišljali o pretplati na uslugu strujanja glazbe, članovi Walmarta+ mogu dobiti šestomjesečno besplatno probno razdoblje (Otvara se u novom prozoru) Spotify Premiuma. Spotify obično nudi samo 30-dnevno (i u nekim slučajevima tromjesečno) besplatno probno razdoblje, nakon čega iznosi 9,99 USD mjesečno, tako da vam ovo daje još nekoliko mjeseci slušanja bez oglasa, neograničeno preskakanje, mogućnost reprodukcije bilo koje pjesme , i mogućnost preuzimanja glazbe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up