7 savjeta kako postati majstor sage o Candy Crush Friends

King se vratio s novom igrom u svojoj popularnoj seriji Candy Crush: Candy Crush Friends Saga. Igra je dostupna za iOS (Otvara se u novom prozoru) i Android (Otvara se u novom prozoru), a Facebook integracija omogućuje spremanje vašeg napretka na svim uređajima. To znači da možete početi igrati na svom iPadu i preuzimati stvari na svoj Samsung Galaxy S9+ (699,99 USD na Amazonu) (Otvara se u novom prozoru) bez da propustite trenutak.

Mehanika prevlačenja slatkiša i podudaranja ostaje netaknuta, ali nova igra također uvodi ažurirani dizajn i novi način igre te integrira likove serije u način igre.

Veterani franšize ne bi trebali imati problema s prihvaćanjem novog stila igre, ali dovoljno se promijenilo da će i novim i iskusnim igračima možda trebati pomoć za početak. Evo naših savjeta koji će vam pomoći razumjeti osnove i postati profesionalac Friends Saga.

Oglas

Índice
  1. 1. Počnite odozdo
  2. 2. Najprije eliminirajte blokatore
  3. 3. Shvatite svoj karakter
  4. 4. Sjetite se svojih posebnih slatkiša
  5. 5. Imajte na umu svoj cilj
  6. 6. Upravljajte svojim pojačivačima
  7. 7. Ne zaboravite Sugar Crush

1. Počnite odozdo

Krenite odozdo

Općenito, želite se usredotočiti na utakmice što bliže dnu zaslona. Ovo osigurava da vaši mečevi imaju najveći utjecaj na ploču za igru ​​pomicanjem drugih bombona na nove pozicije i približavanjem važnih elemenata, poput kolačića, dnu. Naravno, u nekim načinima igre morat ćete uskladiti bombone na vrhu zaslona, ​​ali to je još uvijek dobra praksa.

Vjerojatno ćete primijetiti da kada imate ograničene poteze, većina mečeva koje možete napraviti je bliža vrhu. Držite se podalje od pariranja tamo gore osim ako baš morate.

Ovo je posebno dobra strategija kada imate prepreke koje vam blokiraju put. Budući da se ovi blokeri obično grupiraju pri dnu zaslona, ​​njihovo izravno napadanje, čak i jednostavnim podudaranjem, daleko je učinkovitije od dizanja u zrak reda za redom na vrhu zaslona.

2. Najprije eliminirajte blokatore

Prvo eliminirajte blokatore

Tijekom igre bit ćete suočeni s mnogim preprekama i uvijek je dobro prvo eliminirati sve što vam se nađe na putu. To znači da kada vas višestruki blokeri sprječavaju u spajanju na dijelovima ploče za igru, nužno je da prvo ciljate njih prije nego što učinite bilo što drugo. Ne želite gubiti redove kada ste negdje drugdje blokirani. To je osobito istinito kada trebate ispustiti elemente na dno zaslona. Uklanjanje blokera znatno će olakšati zadatak.

3. Shvatite svoj karakter

Shvatite svoj karakter

Serija Candy Crush Saga puna je živopisnih likova, a u Friends Sagi oni preuzimaju aktivniju ulogu u vašoj potrazi. Ti ćeš uzeti Tiffi, Mr. Yeti, Odus ili drugi lik s vama kada preuzmete razinu, a njihove specifične sposobnosti promijenit će način na koji igrate. Stoga je važno razumjeti što vam svaki lik nudi, koju boju slatkiša preferira i kako najbolje možete iskoristiti njihove moći da pobijedite svaku razinu.

Na primjer, ako odlučite koristiti Tiffi, moći ćete dodati meduze na ploču za igru ​​spajanjem crvenih bombona. U međuvremenu, gosp. Yeti preferira svijetloplave bombone i može napraviti zamotane bombone za vas. Neki također nude prednosti specifične za razinu zahvaljujući svojim sposobnostima: Na primjer, Orašar može razbiti blokere kada uparite plave bombone, tako da može biti posebno koristan u razinama Dunk the Cookie.

4. Sjetite se svojih posebnih slatkiša

Zapamtite svoje posebne bombone

Svatko tko je igrao Candy Crush zna za posebne bombone koje možete napraviti spajajući ih, ali važno je zapamtiti kako napraviti svaki od njih kako biste znali što očekivati ​​u žarkom trenutku. Na primjer, spajanje četiri poput bombona u nizu stvara prugasti slatkiš u smjeru vašeg posljednjeg poteza. Zamotane bombone možete izraditi spajanjem bombona u T ili L formaciji. Spajanje četiri sličnih bombona u kvadrat stvara meduzu, a pet sličnih bombona u nizu stvara bombu u boji.

Posebni slatkiši zajedno mogu biti još snažniji. Stavljanjem jednog posebnog slatkiša na put drugom čini mnogo štete, ali kada ih spojite, stvari postaju stvarno lude. A puno je lakše uskladiti posebne bombone jer su vam potrebna samo dva, a boja nije bitna.

Na primjer, ako ribu kombinirate s prugastim slatkišem, stvorit ćete ribu koja ima efekte prugastog slatkiša. Usklađivanje prugastog slatkiša s zamotanim slatkišem uzrokuje da efekt pruga pogađa više redaka odjednom. Mnogo je različitih kombinacija posebnih bombona koje možete napraviti, pa kada imate više kombinacija na raspolaganju, odredite koja će vam u tom trenutku biti najučinkovitija.

5. Imajte na umu svoj cilj

Imajte na umu svoj cilj

Svi volimo misliti da će pobjeda biti zajamčena ako samo napravimo što više posebnih slatkiša, ali nije uvijek tako. U Candy Crush Friends Saga, ponekad morate zanemariti te primamljive kombinacije u korist jednostavnog meča koji će zapravo osvojiti razinu.

Igra uključuje načine rada koji od vas zahtijevaju da oslobodite životinje iza glazura i hobotnice zarobljene u želeu; također ćete morati umočiti kekse u čokoladu. Svaki način igre zahtijeva drugačiju strategiju i ima jedinstvenu zamku koja vas može ozlijediti ako ne obraćate pozornost.

Kada trebate pustiti životinju, zabilježite na kojim područjima su životinje zarobljene, a na kojim ne. Ponekad može biti teško uočiti razliku, ali ne želite gubiti pokrete ako ne morate. U međuvremenu, zakucavanja kolačića i punjenja razine srca zahtijevaju samo da eliminirate ono što je izravno ispod stavke, stoga se nemojte zamarati ničime što na njih neće utjecati.

6. Upravljajte svojim pojačivačima

Upravljajte svojim pojačivačima

Kada igrate Candy Crush Friends Saga, možete zaraditi i skupljati posebne pojačivače koje ćete koristiti tijekom igre. Iako mogu biti od pomoći kada ste zapeli, pokušajte ih suzdržati dok ne budete sigurni da će napraviti razliku između pobjede i poraza. Zadnje što želite je upotrijebiti čekić ili dva za lizalice i svejedno izgubiti. Ali ponekad je u redu izgubiti srce koje se može ponovno napuniti kako biste mogli zadržati ograničeni broj boostera.

7. Ne zaboravite Sugar Crush

Ne zaboravite Sugar Crush

Budući da ste trenutno zaljubljeni u Candy Crush Friends Sagu, slobodno se može reći da ste pomalo perfekcionist. Ako vidite da se treba spojiti, ne možete a da ne krenete, a ako postoji zalutali specijalni slatkiš, potrudit ćete se da ga aktivirate. Ali ako vidite način da pobijedite, a imate još mnogo poteza, nemojte počinjati aktivirati posebne bombone samo zato što vam je dobro; neka tamo sjede.

Zapamtite važnost Sugar Crusha. Na kraju svake razine dobit ćete bonuse na temelju toga koliko vam je preostalih poteza i koliko je posebnih bombona ostalo na ploči za igru. Dobra je ideja završiti u što je moguće manje poteza i ostaviti što više posebnih slatkiša koliko možete podnijeti. I dalje ćete dobivati ​​zasluge za njihovu kreaciju, a Candy Crush Bonus bi vam mogao pomoći da s jedne zvjezdice prijeđete na tri. Samo se usredotočite na ispunjenje svog cilja: igra će vam dati priznanje gdje treba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up