7 Pokemon Legends: Arceusovi savjeti koji će vam pomoći da ih sve uhvatite

Pokemon Legends: Arceus je Pokemonova budućnost. Godinama je franšiza o Pokemonima bila u prošlosti, sa zabavnim igranjem kojem su nedostajale hrabre, svježe ideje. Za istinsku inovaciju, morali ste se okrenuti spin-offovima serije. Srećom, Pokemon Legends: Arceus na Nintendo Switchu ponovno osmišljava seriju hvatanja čudovišta, pretvarajući je u modernu igru ​​kakva je davno trebala biti. Igra nije savršena, ali je nevjerojatno uzbudljiv akcijski RPG.

Pokemon Legends: Arceus ima puno novih elemenata, tako da vaše prethodno znanje o Pokemonu možda neće biti tako učinkovito. Naravno, i dalje se borite protiv drugih bića u naizmjeničnim bitkama, a voda još uvijek pobjeđuje vatru, ali rasprostranjeni svjetovi predstavljaju izazov za vaš pristup vašoj Pokemon avanturi. Dakle, ako ste potencijalni trener koji ih sve želi uhvatiti u drevnoj regiji Hisui, upotrijebite ove savjete da ponovno postanete Pokemon majstor.

Índice
  1. 1. Bježi!
  2. 2. Bacajte poke loptice brzo ali pažljivo
  3. 3. Pomozite drugim igračima
  4. 4. Istražite sve mogućnosti istraživanja
  5. 5. Nikada se nemojte prestati okupljati
  6. 6. Zapeo? Nazovi Mount
  7. 7. Grind izvan vremena i prostora

1. Bježi!

Pokemon legenda Arceus Diva

U regiji Hisui, Pokemoni ne napadaju samo jedni druge, napadaju i vas! Divlja čudovišta bljuju vatru i napadaju vas u stvarnom vremenu. Napunite svoje zdravlje ako izbjegnete nanošenje štete na nekoliko sekundi, ali Pokemon bande vam mogu brzo uništiti dan. Dakle, ako se nađete suočeni s nesavladivim neprijateljem, progutajte svoj ponos i okončajte bitku kako biste mogli bježati za svoj život. Slobodno upotrijebite novu mehaniku za izbjegavanje, koju ćete morati savladati za pregršt akcijskih borbi s šefovima.

2. Bacajte poke loptice brzo ali pažljivo

Pokemon Arceus hvata

Slično Pokemon Gou, Arceus ne zahtijeva da se borite i oslabite Pokemona da biste ga uhvatili. Mnogo puta možete jednostavno čučnuti, prišuljati se dosadnom Pikachuu i baciti poke lopticu iza grma. Poput stealth igre, morate biti svjesni svog okruženja. Ako vas Pokemon primijeti i postane previše uznemiren, morat ćete se boriti s njima da ih uhvatite. Također ćete morati uzeti u obzir fizička svojstva vaše Poke Ball lopte prilikom ciljanja i bacanja. Neke lopte lete dalje. dok drugi bolje rade izbliza.

3. Pomozite drugim igračima

Pokemon Legends Arceus torba

Pokemon Legends: Arceus je uglavnom iskustvo za jednog igrača. Nećete se boriti s drugim igračima iz stvarnog života na mreži kao što biste se borili u tradicionalnoj Pokemon igri. Međutim, online društvena mehanika u stilu Dark Souls iskustvu dodaje osjećaj zajedničke zajednice. Kada igrači umru (ili "potamne"), za sobom ostavljaju torbu punu predmeta. Ako pronađete tu torbu na karti, vratit ćete te predmete tom igraču i zaraditi bodove za sebe. Iskoristite bodove za zasluge za kupnju rijetkih predmeta, posebno predmeta koji pomažu razvoju Pokemona.

4. Istražite sve mogućnosti istraživanja

Istraživanje Pokemona Arceusa

Pokemon Legends: Arceus se vrti oko istraživanja Pokemona kako bi dovršio prvu Pokedex bazu podataka. U početku se ovo može činiti kao malo mljevenje. Međutim, bit će puno zabavnije kada shvatite koliko različitih načina za istraživanje Pokemona postoji. Porazite ih, uhvatite ih, rotirajte ih u svoj tim i gledajte kako koriste određene poteze. Uglavnom, svaki način na koji komunicirate s čudovištem pomaže vam poboljšati rezultat istraživanja. Dakle, igrajte igru ​​kako god želite i gledajte kako se istraživanje prirodno odvija.

5. Nikada se nemojte prestati okupljati

Pokemon Legend Arceus Crafting

Kao i mnoge moderne igre, Pokemon Legends: Arceus ima skupljanje i izradu. Najsličnija je seriji Monster Hunter; imate čak i kutiju za predmete. Htjet ćete prikupiti puno materijala, jer je izrada najbrži, najlakši i najjeftiniji način za nabavu mnogih vitalnih predmeta kao što su Poke Balls i napitci zdravlja. Nakon što zaradite dovoljno novca, trebali biste također posjetiti Baggin u Galaxy Team HQ-u kako biste što više proširili svoju torbu. Osim uobičajenih predmeta za izradu, prikupite i sjajne ljubičaste niti kako biste otključali kraj igre i često razgovarajte sa seljanima kako biste otključali unosne sporedne zadatke.

6. Zapeo? Nazovi Mount

Pokemon Legends Arceus Carrier

Pokemon Legends: Arceus možda dijeli isti stil slikanja i duh ponovnog otkrivanja kao Legenda o Zeldi: Dah divljine, ali ne možete se popeti na svaku planinu tako lako kao Link. Umjesto toga, ako želite otići negdje gdje se čini nemoguće, pozovite jednog od svojih konja. Jašite Pokemone, kao što su Wyrdeer, Basculegion, Braviary i Sneasler, da prelazite surove krajolike, plivate morem ili letite nebom. Nosači mogu čak prijeći jedan u drugi kako bi vam olakšali putovanje.

7. Grind izvan vremena i prostora

Pokemon Legends Arceus Prostor Vrijeme

Pokemon veterani mogu biti šokirani poteškoćama Pokemon Legends: Arceus. Pomalo nelinearna priroda svijeta znači da ćete se brzo naći suočeni s Pokemonima koji su puno moćniji od vas. Osim toga, čak i uz značajku dijeljenja iskustva, stalno ćete htjeti trošiti svoje vrijeme na pomoć u istraživanju, sprječavajući da bilo koji Pokemon postane previsok. Dakle, kada dođe vrijeme da ozbiljno trenirate svoj tim, krenite u područje prostorno-vremenske distorzije. Ove trippy zone se povremeno pojavljuju na karti, a kada se upustite u njih, pronaći ćete rijetke, poboljšane alfa Pokemone za borbu. Morat ćete se potruditi za to, ali nagrade su tako slatke.

PCMag logotip Pokémon Legends: Arceus Recenzija: Budućnost Pokémona?

Za više Pokemona pogledajte 7 cool savjeta za pobjedu nad Pokemon Uniteom, 48 skrivenih savjeta za Pokemon Go fanatike i našu recenziju Pokemon Brilliant Diamond and Shining Pearl (smještena u istoj regiji Sinnoh kao Pokemon Legends: Arceus).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up