6 načina da poboljšate svoju igru ​​Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons čvrsto su se ustalili u glavnoj kulturi i životima mnogih, djelomično zahvaljujući globalnoj katastrofi koja je veliku većinu ljudi natjerala u svoje domove i užasnu potrebu za bijegom (i određenu skupinu samoproglašenih "štreberi" a-- glasovni glumci (Otvara se u novom prozoru )”).

Ali povećanje interesa ne znači uvijek da je igra najpristupačnija ili najzanimljivija kada prvi put počnete - pogotovo kada igrate na daljinu. Susreo sam se s ovim problemom iz prve ruke ulazeći u D&D zajednicu tijekom tako burnog vremena i sumnjam da sam bio sam.

Što je inspiriralo ovaj popis.

Ovaj članak pokriva resurse koji će poboljšati vaše iskustvo igranja, na daljinu ili ne, na razne načine. U pokušaju stvaranja uravnoteženog, ali nipošto sveobuhvatnog popisa, uključio sam resurse od kojih se svaki dotiče određenog aspekta igre, poput stvaranja likova ili komunikacije s igračem. Također, unaprijed se ispričavamo ako vaš omiljeni alat nije stigao ovdje; D&D obožavatelji i njihovi doprinosi rastu svakim danom i teško ih je pratiti! Slobodno mi javite svoje D&D želje u komentarima ispod.

Uz to, krenimo.

D&D dalje

Índice
  1. D&D dalje
  2. Roll20
  3. Iza20
  4. Šira umjetnost
    1. Preporuka naših urednika
  5. tamnica
  6. Svjetski nakovanj

D&D dalje

Jedan od trenutno najpopularnijih izvora, D&D Beyond (Otvara se u novom prozoru) službeni je partner Wizards of the Coast (Otvara se u novom prozoru) i predstavlja se kao kompletan digitalni alat za igru. I, da budem iskren, vrlo dobro ispunjava svoj opis. S opsežnim vodičima, interaktivnim graditeljem likova i sustavom za izradu listova, graditeljem susreta za Dungeon Masters (DM) i digitalnim pristupom knjigama koje se mogu kupiti, D&D Beyond je jednostavan za korištenje i ispunjen do vrha korisnim sadržajem za nove i stare igrače. I to je samo besplatna verzija.

Ako želite svoju igru ​​podići još više, dva plana pretplate aplikacije (počevši od 5,99 USD mjesečno) imaju dodatne pogodnosti, kao što je pristup homebrew sadržaju koji su izradili drugi korisnici, mogućnost dijeljenja sadržaja s vašim igračima, neograničen prostor za znakove, i još mnogo toga. Imajte na umu da kada stvarate likove pomoću ove aplikacije, određene opcije likova su zaključane osim ako ne kupite knjigu u kojoj se pojavljuju ili ih kupite à la carte, što bi nekima moglo smetati. Ali čak i ako ne plaćate za igranje, dostupni besplatni sadržaji više nego dokazuju vrijednost D&D Beyonda kao alata.

Roll20

Roll20

D&D je inherentno stolna igra, a kada se igra na daljinu... pa, stolovi su pomalo izvan slike. Uđite u Roll20 (otvara se u novom prozoru), virtualni stol koji podržava ne samo D&D već i mnoge druge sustave kao što su Pathfinder (otvara se u novom prozoru), Call of Cthulhu (otvara se u novom prozoru) i World of Darkness (otvara se u novi prozor). Stranica se može pohvaliti impresivnom interaktivnom mrežom s jednostavnim načinima za učitavanje sredstava igre kao što su karte i žetoni likova. Dodatno, ugrađeni kotači s kockicama uključuju modifikatore za lakšu borbu, kartice dnevnika za vaš list likova, mogućnosti tekstualnog i glasovnog chata i značajku jukeboxa za glazbeno uranjanje koje je povezano s programima poput poznatog Tabletop Audio (otvara se u novom prozoru). Također možete pronaći grupu igara pretraživanjem popisa na Roll20's Join a Game ploči, koja ima filtre za profinjene opcije pretraživanja ako, recimo, ne želite igrati igru ​​sa sadržajem za odrasle.

Roll20 je trenutno besplatan za korištenje, ali ako želite proširiti svoju pohranu, ukloniti oglase, pronaći više navedenih igara od dvije uključene u standardnu ​​besplatnu verziju i pristupiti drugim pogodnostima, planovi pretplate kreću se od 4,17 USD do 8,33 USD mjesečno. (Ček.)

Iza20

Iza20

Zaljubljeni ste u tablicu znakova koju ste izradili na D&D Beyond, ali također želite koristiti Roll20 ili druge programe za virtualnu radnu površinu? Nema problema! Stvorio Youness Alaoui (Otvara se u novom prozoru) (aka KaKaRoTo), Beyond20 (Otvara se u novom prozoru) besplatno je proširenje preglednika koje ih neprimjetno povezuje. Samo instalirajte proširenje na alatnu traku preglednika Chrome i pokrenite obje web-stranice pritom pazeći da je proširenje aktivno. Tada biste trebali vidjeti gumb za pomicanje dodan na bočne trake lista znakova D&D Beyond. Omogućuje vam da se uključite izravno u chat vaše igre ili pokažete karakteristike predmeta ili čarolije ostatku vaše grupe.

ArtBreeder

Šira umjetnost

Nakon smrti Flash igara oblačenja lutaka, moji kolege umjetnički izazovni igrači i ja ispustili smo kolektivni krik očaja. Kako bismo sad napravili znakove? Kako bismo mogli pokazati izvorna čudovišta izvan pukog verbalnog opisa? Zatim smo otkrili Artbreeder Joela Simona (Otvara se u novom prozoru) i zajednica je kolektivno odahnula.

Preporuka naših urednika

Artbreeder (otvara se u novom prozoru) omogućuje spajanje ili "sparivanje" slika iz pet kategorija, od portreta do pejzaža, podižući koncept preoblikovanja lica na višu razinu. Osim pregledavanja velikog kataloga slika zajednice, možete učitati vlastite datoteke i prilagoditi ih različitim filtrima ili "genima" koje možete uvesti. Kada završite s postavljanjem, samo spremite sliku na svoj račun. Onaj dugokosi vilenjak s gadnim ožiljkom na licu koji ste htjeli napraviti? Samo naprijed i napravite ih! Nemate što izgubiti osim svih sati koje ćete provesti stvarajući ljude iz mašte, u čemu očito već uživate ako se bavite D&D.

tamnica

tamnica

Generator nasumičnog slučaja može biti najbolji prijatelj pisca, a što igra D&D osim pomoći da napišete i objavite priču koju dijelite s prijateljima? Tamnica (Otvara se u novom prozoru) zbirka je nasumičnih generatora koji variraju od izbacivanja imena do cijelih tamnica, karti i susreta na temelju veličine vaše grupe i trenutne razine. Detaljni popisi statistika za čudovišta, čarolije i magične predmete također su dostupni ako ne želite kopati po Player's Handbook. Za igrače, odličan skup referentnih listova pokriva složenije aspekte borbe, kao što su akcijska ekonomija i uvjeti, kao i praćenje inicijative za praćenje redoslijeda igrača i NPC-a.

Svjetski nakovanj

Svjetski nakovanj

DMs, ovo je za vas! Ako želite prostor za vježbanje svojih kreativnih mišića i stvaranje svijeta u kojem vaši igrači mogu napredovati, World Anvil (Otvara se u novom prozoru) nešto je o čemu treba ozbiljno razmisliti. S više od 25 predložaka članaka za izradu knjige znanja za vaš svijet, prostorom za interaktivne karte koje povezuju događaje priče s određenim lokacijama i značajkom vremenske trake za crtanje povijesnih događaja, program vas potiče da zaronite u detalje i prihvatite svoj unutarnji svijet graditelj.

Ako se ne možete zasititi besplatnog plana, plaćene opcije više razine kao što su Master, Grandmaster i Sage planovi pružaju dodatne pogodnosti kao što su mape odnosa i diplomatske mreže, mogućnost dodavanja koautora, ploče za raspravu i čak i mogućnosti monetizacije ako vaš svijet i ludorije u njemu postanu dovoljno popularni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up