5 načina da izbjegnete plaćanje $139 za Amazon Prime

Amazonova pretplatnička usluga Prime doživjela je nekoliko povećanja cijena tijekom godina, sa 79 USD na 99 USD godišnje 2014., natrag na 119 USD 2018., a nedavno na 139 USD.

Premijer je slobodno se pridružite na 30 dana (Otvara se u novom prozoru) za prve pretplatnike, tako da ga možete isprobati bez obveze godinu dana. Prijavite se prije Prime Day-a ili tijekom praznika kako biste dobili besplatnu dostavu za kupnje darova, a zatim otkažite, na primjer. Postoji i mjesečna pretplata na Prime od 14,99 dolara, ali ako je planirate koristiti dulje vrijeme, godišnja naknada je bolja ponuda.

Glavna upotreba pogodnosti je besplatna dvodnevna dostava, ali Prime članovi također dobivaju streaming putem Prime Videoa, kao i Prime Music, Prime Reading i Amazon Photos. Ako ste redoviti korisnik Amazona, Prime je prilično dobra ponuda. Ali možda imate ograničen budžet i tražite načine da platite manje od 139 USD za besplatnu dostavu Amazon Prime i druge pogodnosti. Evo nekoliko opcija.

Índice
  1. 1. Pridružite se Amazon Studentu
  2. 2. Dobijte EBT ili Medicaid rabat
  3. 3. Potrošite 25 USD ili više
    1. Preporuka naših urednika
  4. 4. Pretplatite se i sačuvajte svoje članstvo
  5. 5. Zamijenite Amazon Prime za Walmart+

1. Pridružite se Amazon Studentu

studentica sjedi za stolom i smiješi se svom prijenosnom računalu

(Zasluge: Getty Images)

Studenti koji se prijave za Prime Student (Otvara se u novom prozoru) dobivaju šestomjesečno probno razdoblje koje uključuje besplatnu dvodnevnu dostavu Prime artikala, besplatnu dostavu isti dan u određenim područjima i dvosatnu dostavu namirnica. poput pristupa Prime Video, Prime Music, Amazon Photos, Prime Reading i Amazon Photos. Druge pogodnosti uključuju sniženi pristup dodacima za strujanje i uslugama kao što su LinkedIn Premium, Calm i Course Hero. (Ovdje se također primjenjuje promocija besplatne dostave Grubhub+.) Nakon što šestomjesečno probno razdoblje završi, Amazon naplaćuje 69 USD godišnje ili 7,49 USD mjesečno tijekom četiri godine ili do diplome, što god nastupi prije. Da biste se kvalificirali, trebat će vam .edu adresa e-pošte.

2. Dobijte EBT ili Medicaid rabat

Ako imate važeću Electronic Benefit Transfer (EBT) ili Medicaid karticu, možete se prijaviti za Amazon Prime za 6,99 USD mjesečno (Otvara se u novom prozoru) do četiri godine. Nakon što Amazon potvrdi vaše račune, imate pravo na besplatnu dvodnevnu dostavu, Prime Video, Amazon Photos i više. EBT/Medicaid status morat će se provjeravati svakih 12 mjeseci; Amazon će vam poslati e-poruku za ponovnu potvrdu.

3. Potrošite 25 USD ili više

Ako je vaša igra besplatna dostava, Amazon nudi besplatnu dostavu za narudžbe od 25 USD ili više (Otvara se u novom prozoru) za one koji nemaju Prime, s isporukom u roku od 5-8 radnih dana. Uz milijune predmeta, nije teško prikupiti dovoljno stvari da dosegnete granicu od 25 USD. Neke stavke nisu prihvatljive; potražite poruku "BESPLATNA dostava" na stranici s pojedinostima o proizvodu kako biste vidjeli ispunjava li vaš artikl uvjete. Možete dobiti besplatnu jednodnevnu dostavu kada kupite darovne kartice, ali one se ne odnose na ukupni iznos od 25 USD, kaže Amazon. Ako ste samo sramežljivi za 25 USD, odaberite jeftinu dodatnu stavku (Otvara se u novom prozoru).

Preporuka naših urednika

4. Pretplatite se i sačuvajte svoje članstvo

Pretplatite se i sačuvajte svoje članstvo

Slično tome, kupci koji kupuju iste stvari trebali bi pogledati pretplate i članske uštede (otvara se u novom prozoru). Iako ne pokriva sve na stranici, članovi mogu uštedjeti do 15% na narudžbama i dobiti besplatnu dostavu za svaku narudžbu. Pretplatite se i uštedite. Članovi moraju odabrati prihvatljive artikle i odabrati raspored isporuke za pretplatu. Iako nije tako skupo (Otvara se u novom prozoru) kao članstvo u Amazon Primeu, praktično je i vrijedi ga provjeriti.

5. Zamijenite Amazon Prime za Walmart+

Amazon nije jedini trgovački div s pretplatničkom uslugom; Walmart+ je debitirao 2020. godine i s 98 dolara godišnje sada je više od 40 dolara jeftiniji od Amazon Primea. Postoje slične pogodnosti, poput besplatne dostave i ranog pristupa posebnim ponudama, plus popusti na recepte i benzin. Međutim, ne postoji besplatna usluga video streaminga. A opcije ekspresne dostave nisu tako snažne kao one na Amazonu, pa provjerite je li Walmart prisutan u vašem području ako vam je nešto poput dostave namirnica prioritet.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up