5 Anthem savjeta koji će vam pomoći da pljačkate i pucate s najboljima od njih

Anthem nudi robustan svijet znanstveno-fantastične igre ispunjen snažnim oklopom, glomaznim čudovištima koje treba uništiti i zanimljivom timskom borbom. Nažalost, PC igra je imala loš početak, s problemima s performansama, slabim sadržajem u igri, odvratnim padom plijena, nezanimljivom pričom i glumačkom postavom, te dosta problema s ravnotežom.

Ipak, Anthem (59,99 USD na Amazonu) (Otvara se u novom prozoru) je u povojima, a kao i svi naslovi pljačkaša i pucanja, igra će nastaviti dobivati ​​nove sadržaje i mijenjati ravnotežu kako bude rasla. Anthem ima dobrih trenutaka unatoč brojnim manama.

Igra se vrti oko interakcije između sposobnosti svake Javelin klase u multiplayer modu. Dobivate pristup četirima vrstama kopalja, od kojih svako ima poseban skup posebnih sposobnosti i borbenih uloga. Ova uloga diktira kako ćete se nositi sa scenarijima borbe; pa ako želite privući pozornost na sebe i tenk neprijateljske mafije, odaberite Colossus Javelin. Ako želite letjeti oko čudovišta iz daljine i postavljati kombinacije za svoje suigrače, odlučite se za Storm Javelin. Nakon što odaberete Javelin na početku igre, imamo nekoliko savjeta koje trebate razmotriti dok dublje ulazite u igru.

Volite li letjeti okolo u moćnom oklopu poput Iron Mana? Imamo nekoliko savjeta kako duže ostati u zraku. Niste sigurni što te naizgled nasumične eksplozije i upute za kombiniranje znače u pucnjavi? Imamo brze i prljave na njima. Postoji mnogo plijena i sposobnosti koje treba razbiti kada krenete u izgradnju klase, ali rana igra i način rada mnogo su jednostavniji. Pogledajte naše trikove koji će vam pomoći da se osjećate ugodno u svijetu Anthema.

Oglas

Índice
  1. Spam vještine i vrhunci
  2. Ohladite svoje mlaznice
  3. Go Combo Crazy
  4. Održavanje je ključno
  5. Povećajte težinu za više igrača
  6. Više savjeta za igru

Spam vještine i vrhunci

Spam vještine i vrhunci

Naravno, možete trčati i boriti se kroz Anthem, ali ako želite steći stručnost, morat ćete nadopuniti svoje pucanje strateškim letom i letenjem. Štoviše, ako stvarno želite biti učinkoviti u borbi, morate spamati svoje posebne sposobnosti i vrhunsku vještinu.

Posebne sposobnosti imaju vrlo kratko vrijeme hlađenja, tako da su spremne za nekoliko sekundi. Oni su ključni za iskorištavanje kombiniranog sustava igre, pa ako imate spremno posebno, možete ga koristiti.

Ultimacije su destruktivne sposobnosti specifične za klasu koje bombardiraju bojno polje visoko štetnom projektilnom vatrom. Osim toga, Ultimates vraćaju zdravlje vašem liku i čine vas neranjivim tijekom njihovih animacija. Ultimate se regeneriraju prirodno, ali možete ubrzati proces korištenjem Anthemovog kombiniranog sustava slaganja štete. Naravno, oprema za kasnu igru ​​također se može koristiti za povećanje Ultimate regeneracije, stoga se nemojte bojati koristiti svoju vještinu što je više moguće: vratit ćete je prije nego što mislite.

Ohladite svoje mlaznice

Ohladite svoje mlaznice

Let je lako jedna od najoslobađajućih i najzadovoljavajućih značajki Anthema. Vaše odijelo na mlazni pogon ima ogromnu količinu pokretljivosti u zraku, a prostrana karta ima mnogo resursa za prikupljanje, pljačku za pronalaženje i čudovišta za isparavanje.

Međutim, let nije neograničen. Oluje vas tjeraju na pad ako se prepustite svom ikarskom instinktu i letite previsoko, a oklop vam se pregrije nakon dugih letova. Prečesto ćete se srušiti blizu odmetničke mafije ili bijesnog čopora čudovišta koji žele dio vas.

Postoji nekoliko načina da produžite let i uklonite uzicu koja vas drži na tlu. Prvo, ako imate prostora da siđete sa svoje trenutne visine, učinite to. Let prema dolje malo hladi vaš oklop, malo produžujući vaš let.

Još jedan veliki savjet je letjeti blizu vode. Let kroz vodopad, let iznad vode ili mlaz kroz kišu značajno hladi i vaše mlaznice.

Posljednje što možete učiniti, a možda i najmanje uzbudljivo, jest sletjeti negdje na nekoliko sekundi. Naravno, to nije zadovoljavajuće, ali radi izuzetno dobro: možete se potpuno ohladiti u nekoliko sekundi kada sletite na čvrsto tlo. Ako primijetite litice, tornjeve ili građevine na visokim nadmorskim visinama na putu do mjesta kamo idete, svakako sjednite na trenutak kako biste se vratili na temperaturu.

Go Combo Crazy

Go Combo Crazy

Kombinacije su jedinstven i koristan sustav igranja koji Anthem ne objašnjava u detalje. Dok ciljate krmu i parirate posebnim napadima, bez sumnje ćete primijetiti da se iznad glave vaše mete pojavljuje kombinirana poruka.

Svaka klasa ima vlastite vještine podijeljene u kategorije napada Primer i Detonator. Kao što možete zaključiti iz naziva, jedna vrsta napada aktivira metu, a druga vrsta detonira spremnik na navedenoj meti. Ovaj lanac napada naziva se kombinacija, a uspješna detonacija nanosi znatno više štete nego što bi bilo koja vještina pojedinačno. Ako igrate na težim razinama težine, cijenit ćete bonuse za štetu koje donose kombinacije.

Primeri imaju okrugle ikone u obliku bikovskog oka, dok Detonatori koriste ikonu četverokrake zvijezde. Nakon što ste identificirali svoje vrste vještina, koristite ih što slobodnije. Važno je napomenuti da saveznici također mogu zapaliti i detonirati neprijatelje koje ciljate, tako da možete učinkovito postaviti kombinacije sa suigračima.

Na kraju, kombinacije pokreću bonus učinak na temelju igrača koji detonira neprijatelja. Klasa Storm, na primjer, vidi poboljšane svoje elementarne debuff napade, što im omogućuje širenje debuffova na širi raspon neprijatelja. Kolosalna klasa Colossus dobiva jednakomjerno povećanje štete kad god član započne kombinaciju. Sustav je prilično zabavan, stoga ga koristite kad god možete.

Održavanje je ključno

Održavanje je ključno

Ako prvi put prolazite kroz priču, lako vas je zatrpati plijenom i materijalima s kojima ne znate što učiniti. Brz i jednostavan odgovor je, ne brinite o tome. Većina opreme koju prikupite tijekom priče je hrana za spašavanje, stoga upotrijebite ono što je bolje od vaše trenutne opreme, a ostatak odbacite. Nemojte se vezati za svoju opremu tijekom kampanje, jer ćete spasiti većinu oružja koje vam se nađe na putu.

Dobra je ideja spremiti opremu na zaslonu završetka misije kako biste odmah mogli vidjeti koju ste robu nabavili i koliko se dobro slaže s onim što trenutno koristite. Međutim, ako postanete lijeni, vaš trezor opreme u Fort Tarsisu ima zgodnu značajku skupnog spašavanja, tako da možete istaknuti ono što želite zadržati, a ostalo odbaciti radi sirovina.

Povećajte težinu za više igrača

Povećajte težinu za više igrača

Anthem je igra koja se temelji na priči, ali je dizajnirana za zajedničko igranje s četiri igrača. Naravno, multiplayer je u suprotnosti s pričom o usamljenom heroju, ali taj je stil prečest u igrama za više igrača i MMO-ima, tako da ne možemo kriviti Bioware što ne razmišlja izvan okvira.

Misije dolaze u varijantama normalnog i teškog načina rada, pri čemu verzije teškog načina rada nude bolje nagrade, ali jače pogađaju neprijatelje. Normalno trčanje je prelako sa skupinom od četiri igrača, tako da također možete podići ulog i uložiti puno više za bolji plijen.

Štoviše, određena misija u kasnoj igri ionako zahtijeva da oživite određeni broj igrača, pa ako neki suigrači usput umru, dugoročno pomaže svima.

Više savjeta za igru

Više savjeta za igru

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go up